AlgemeenPrima website, gedetailleerde informatie over de producten, maar helaas mist er hier en daar wat kleine informatie (zoals de fabrikant van het moederbord in een computer), bestelproces was makkelijk.
VerzendingBij de eerste PC die ik geleverd kreeg (Thunderstorm, geassembleerd door Alternate) was het moederbord niet goed uitgelijnd met de kast, kon hierdoor geen enkele stekker aansluiten = geen goede visuele controle.
PC teruggestuurd en na een week vervangen/gerepareerd. Dit exemplaar had sinds het begin hardwareproblemen, de computer zag geen ethernetverbinding (blijkbaar een vaker voorkomend probleem bij fabrikant ASRock), na hulp van de klantenservice (tijdelijk) opgelost door moederbord batterij eruit&erin te doen. Dit hielp de eerste paar dagen, maar daarna zag het moederbord op geen enkele manier meer een ethernetverbinding (zelfs in de BIOS gezocht).
Deze retour, blijkt dat er twee weken wachttijd zijn om de PC te repareren/te vervangen...Nu eindelijk (na meer dan een maand), door wat druk uit te oefenen op de klantenservice, een werkend product...
Klantenservice heeft me altijd heel goed geholpen (helaas wel na lange wachttijden, maar dat ligt waarschijnlijk aan de corona-periode). Vriendelijk personeel, weten waar ze het over hebben, nemen de tijd voor je om je probleem zo goed mogelijk op te lossen.