MediaMarkt

Net als alle anderen die hier een review achterlaten trapte ik er in, nu baal ik dat ik de reviews niet eerder had gelezen. Een product zou op voorraad zijn, zondagavond besteld en maandag in huis. Prijs was ook erg scherp. Te mooi om waar te zijn natuurlijk, de volgende dag niets gehoord en zelf gezien dat het product is vertraagd.

Normaal vind ik het kinderachtig om te annuleren zodra een product iets vertraging heeft, maar als er op de site staat dat het de volgende dag in huis is, dan ga ik daar anno 2020 wel redelijk vanuit. Mocht het een dagje vertraging oplopen dan is dat natuurlijk begrijpelijk, maar in dit geval was geen enkele verwachte leverdatum bekend en mocht ik zelf ontdekken dat PostNL vandaag niet zou aanbellen. Jammer, toch maar bij de buren besteld met de grote blauwe buik.

Ruim 10+ minuten wachtrij bij zowel chat als telefoon om de bestelling te kunnen annuleren. Uiteindelijk ging dit via een chatbot via de facebook messenger interface wel..

Scorekaart voor MediaMarkt