Kamera Express

Zelfs Kamera Express hoofdvestiging maakt wel eens een fout. Mijn bestelde en gereed liggende Sony occasion fototoestel (de laatste)werd aan een ander verkocht. Gelukkig werd door de vestiging Breda, m.n. Victor extra aandacht en zog besteed aan deze situatie. Door zijn toedoen in samenwerking met de Klantenservice werd de fout hersteld en met ruime compensatie werd een goed
alternatief aangeboden. Vandaag ben ik in Breda goed en plezierig geholpen en ging ik toch nog als tevreden klant naar huis met mijn nieuwe Sony. De uitzonderlijke mogelijkheid om mijn oude toestel in te ruilen was een prettige bijkomstigheid. Dus al met al is met prima klantgerichtheid een vervelende situatie verholpen en blijf ik klant van KE!

Uiteindelijk was het bestelde toestel binnen een dag beschikbaar in mijn favoriete winkel.

Extra zorg en aandacht van medewerker Breda samen met klantenservice hebben het verschil gemaakt. Van boze klant door serieuze extra service tot tevreden klant is aan hen te danken!

Scorekaart voor Kamera Express