Informatique

Productassortiment is uitgebreid met goede prijsstelling.
Website heeft een goede zoekmachine, met uitgebreide categorisering en filters.
Persoonlijk accountomgeving is volledig en fijn; al mijn facturen (inclusief crediteringen) zijn gemakkelijk te downloaden - ik ben kennelijk al sinds 2004 tevreden klant!

Daarentegen mogen de website en emails qua opmaak en techniek (bijv. responsive design) iets vernieuwd worden.

Product zoeken en bestellen op de website gaat goed.
Indicaties van beschikbaarheid en levertijd klopten.
Updates via mail zijn mooi uitgebreid en gedetailleerd (er is zelfs onderscheid tussen order*ontvangst*bevestiging en orderbevestiging).

Verzending ging via PostNL Pakketpost en was nominaal.

Wat het nog beter zou maken is de uitgebreide verzendmogelijkheden van PostNL toevoegen aan de website-bestelprocedure - bijv. meteen kunnen kiezen voor aflevering bij PostNL Pakketpunt, en dag/tijdstip van bezorging.

Mijn bestelling betrof een beeldscherm, waarbij ik bij meerdere exemplaren pixeldefecten constateerde.

Heb Informatique Klantenservice om advies gevraagd over wat nou reëel te verwachten is qua hedendaagse beeldschermkwaliteit, en over mijn opties qua omruilen.
Informatique reageerde netjes en meedenkend. Mijn omruil-retourzendingen en crediteringen waren snel verwerkt.

Scorekaart voor Informatique