AlgemeenMaken helaas loze belofte die men niet waar maakt. Had een LG Oled cx48 besteld en reeds betaald, mooie deal gesloten. Echter vervolgens blijft men maar zeggen nee meneer dan wordt die geleverd, nee maar dan wordt die echt geleverd. etc etc etc. Nog steeds geen tv ontvangen. Inmiddels geannuleerd (nu nog 10 dagen op mijn geld wachten...) en zelfde tv elders gekocht.
KlantenserviceTelefonisch nauwelijks bereikbaar na 5 minuten wachtrij wordt je met het excuus van Covid naar de voicemail door gezet met verzoek te mailen, echter wachten op een antwoord mail duurt dagen of komt uberhaupt niet.
Worden loze belofte over levering gedaan, ben eerlijk zeg liever dat je het niet weet wanneer die komt dan steeds maar aan het lijntje houden.
Vooral de telefonische bereikbaarheid is een doorn in mijn oog.
Beste,
Bedankt voor uw review.
Vervelend te lezen dat u hier een vervelende ervaring heeft gehad. Het klopt inderdaad dat het momenteel af en toe wat rommelig is.
Veel leveranciers geven ons levertijden af, maar zijn ook weer afhankelijk van leveringen uit allerlei landen. Gezien er veel landen zijn met andere maatregelen rondom corona, merken wij helaas dat levertijden soms verschuiven en een product later niet meer op voorraad blijkt te zijn. Excuses dat u hier de dupe van bent geworden.
Ook van onze bereikbaarheid zijn wij inderdaad op de hoogte, het is nog steeds erg druk en wij kunnen de vele vragen niet aan. We zijn druk bezig dit probleem voor u op te lossen.
Kamera Express