AlgemeenAlles werkt prima tot en met de betaling. Dat verloopt natuurlijk vlekkeloos. Het stopt ook echt daarbij.
VerzendingGeen status update van je product. Begrijpelijk in de crisis. De telefoon is heel de dag van de haak. Je moet meerdere keren mailen voordat je antwoord krijgt. Na het meerdere malen mailen krijg je een week later antwoord. Als je niets aan het antwoord heb, moet je weer een week wachten.
KlantenserviceOnlangs een product gekocht bij Alternate.
Ten eerste komt het product later dan aangegeven. Is te verwachten met de crisis.
Hun klantencontact is slecht. Hun telefoon is heel de dag offline. Dus je kan niet achterhalen wat de status is van je product. Als je mailt krijg je een week later antwoord.
Had helaas een defect met mijn product. Had dit bewezen met beeldmateriaal via e-mail. Moest twee keer mailen voordat ik antwoord kreeg.
Na 2x mailen en een week later antwoord. Volgens Alternate is het VERMOEDELIJK normaal. Als je het niet wilt, kan je hem terugsturen en krijg je je geld terug. De verzendkosten krijg je niet terug.
Het probleem is nog steeds niet opgelost en het enige wat ze kunnen zeggen: als je er niet blij mee bent, dan stuur je het terug.
Het interesseert hun niet. Als je het kan vermijden, bestel nooit bij Alternate.
Hi Earl,
Wat jammer dat je deze indruk van ons bedrijf gekregen hebt. Vanwege de ongekende drukte kunnen wij momenteel niet de service bieden die je van ons gewend bent wat wij minstens net zo vervelend vinden als jij. Reacties laten tot onze spijt daardoor ook langer op zich wachten waar wij met man en macht aan werken om iedereen zo snel als mogelijk te woord te kunnen staan. Indien je een product wenst te retourneren zal het defect vastgesteld moeten worden voordat wij een omruiling van het product kunnen maken en zullen dit zo snel als mogelijk in orde maken voor je.