AlgemeenMail gekregen van Bax-shop om mijn artikel te beoordelen op Tweakers. Prima! Artikel (soundcraft notepad 5) wel betaald, niet ontvangen, al op 13 juni besteld. Contact gezocht met Bax, wordt niet gereageerd, pas op openbaar Twitter bericht werd gereageerd.
VerzendingBij artikel stond “vandaag besteld, morgen in huis” artikel ruim optijd besteld (zaterdag) maar was de woensdag erna nog niet geleverd terwijl dat de dag was dat ik het artikel nodig had. Artikel was dus veel te laat, ik had er niks meer aan, dit heb ik aangegeven bij Bax maar Bax is alleen bezig met het toch nog leveren van het artikel welke ik meerdere keren aangegeven heb niet meer nodig te hebben.
KlantenserviceIk had een hoge pet op van Bax-Shop maar ik ben niet goed door ze geholpen. Mijn vraag of mijn artikel nog kwam werd via de helpdesk niet eens beantwoord, pas toen mijn artikel te laat was en ik daarover mijn onvrede uitte op Twitter kreeg ik allerlei standaard antwoorden maar geen antwoord op oplossing op mijn vragen. Ik heb de order geannuleerd (Wat ook al niet direct mocht) en kijk volgende keer even verder. Helaas niks aan Bax gehad,