AlgemeenIk ben zeer ontevreden vanwege de volgende punten:
- er wordt gegarandeerd dat de levering van mijn nieuwe iphone de volgende dag in huis is, hij kwam 3 dagen later
- Reacties van de klantenservice is niet binnen 48 uur maar pas na 60 uur.
-mijn Iphone ging stuk toen ik de simcard wilde plaatsen, er brak een stukje van de simcardtray af. Ik heb met de klantenservice via de mail het probleem aangegeven en uiteindelijk heb ik na een moeilijke zoektocht een telefoonnummer gevonden om een klantenservice medewerker te kunnen spreken aangezien ik lang moest wachten op antwoord via de mail. deze vertelde mij dat ik de Iphone moest terugsturen en dan zou er een mail volgen met hoe nu verder.
ik heb de mail ontvangen en er wordt gezegd dat ik gebruikersschade heb waardoor ik niets vergoed krijg. Ik heb de telefoon niet gebruikt want de simcard is er nooit in geweest.
Ik ben hier al ruim 17 dagen mee bezig en van service merk ik zeer weinig en heb veel geld uitgegeven aan een defect apparaat welke ik binnen alle garantievoorwaarden heb geretourneerd maar daar niet van terug krijg
aanlevertijd niet volgens website voor 23.30 uur besteld volgende dag in huis. Mijn bestelling kwam 3 dagen later
Klantenserviceik heb een defect product en mijn probleem wordt onzorgvuldig behandeld. Daarnaast heb ik op al mijn mails een reactie gekregen pas na 3 dagen ipv binnen 48 uur.