AlgemeenExact dezelfde ervaring als medetweakers hieronder hebben. Ik bestel een product die maxict goedkoper aanbied als de rest. Dan krijg ik een mail dat het product niet meer leverbaar is maar exact hetzelfde product kan ik wel kopen met 130 euro bijbetaling. Een vast patroon als ik het vergelijk met andere reviews. De goedkoopste zijn om via tweakers mensen te lokken maar vervolgens het niet waar maken. Waardeloos dus. Ik bestel er niet weer.
Beste Erik van der Wal,
Bedankt voor je review.
Wij snappen dat dit erg vervelend is en leggen graag aan je uit waar dit prijsverschil uit voort komt.
Wij werken met verschillende leveranciers en flexibele dagprijzen. Hierdoor kan het dus zijn dat de prijs afwijkt van de eerder getoonde prijs.
Onze excuses dat je niet naar wens bent geholpen. Heb je inmiddels je aankoopbedrag teruggestort gekregen?
Indien dit niet het geval is willen wij je vragen om ons een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van deze review en je ordernummer. Dan maken wij het graag voor je in orde.
Nogmaals excuses voor het ongemak.
Fijne week.
Lisanne - Max ICT Webcare