AlgemeenWebsite was duidelijke en product stond stond met duidelijke levertijd. Echter staat op de site de melding dat het door corona andere levertijden kunnen zijn. Wat dit precies inhoud is niet duidelijk.
VerzendingDe levertijd duurde langer dan verwacht, er werd niet over gecommuniceerd, behalve dat in een melding op de site staat dat het langer kan duren dan verwacht.
Pakketje was verder goed verpakt en DHL heeft het netjes afgeleverd.
De status van de order stond op "Afgerond", maar ik had nog geen pakketje of track en trace code. Ik heb meerdere malen geprobeerd de klantenservice te bereiken. Door drukte werd de verbinding automatisch verbroken. Ik snap dat het druk kan zijn door Corona, maar vond dit wel vervelend aangezien ik geen klantenservice heb kunnen spreken.
Beste,
Wij hadden je hier natuurlijk graag over geïnformeerd maar hebben onze telefonische wachtrij ingekort zodat onze klanten niet te lang in de wacht hoeven te staan, helaas zal hierdoor de verbinding bij te veel wachters automatisch verbroken worden. Vanwege de drukte bij zowel ons als de bezorgdienst kunnen wij momenteel geen enkele garantie geven over de levering van onze bestellingen. Zodra de bestelling bij ons de deur uit gaat ontvang je hier een track&trace code waarmee je pakket gevolgd kan worden.
Onze oprechte excuses voor de verwarring en vertraging.