ALTERNATE.nl

Winactie om de slechte reviews te maskeren.? Wacht al sinds 25 mei op een product, staat sinds die tijd 'in behandeling' geen klantenservice bereikbaar, geen antwoord op mail of aangemaakte ticket. En nu zie ik plotseling winactie reviews langskomen? Hoe kun je daar nu tijd voor hebben? Handel eerst je klanten netjes af! Als je als bedrijf tijd vrijgemaakt hebt voor winactie reviews dan heb je zeker tijd voor een klant tocht? Of wil je slechte reviews wegpoetsen? Los eerst je klachten op.

Het product heeft na zeker 3 weken nog steeds de status 'in behandeling''

Compleet onbereikbaar via telefoon, mail, aangemaakte ticket. Om 18:00 is de klantenservice gesloten. Als je zo achter loopt met bestellingen en bezorging en dan zorg je voor ruimere bereikbaarheid

Beste,
Bedankt voor je review.
Wat ontzettend jammer dat je er zo over denkt! Het is momenteel zo gigantisch druk dat wij met man en macht, een driedubbele bezetting en verschillende shifts werken om iedere klant zo snel en goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Helaas helpen zelfs deze maatregelen niet om de drukte aan te kunnen. Onze afdeling marketing zal dan ook gewoon doorgaan met hun werkzaamheden. Veel acties worden ruim van te voren gepland, we hebben dus zeker geen dubbele agenda. Acties als deze voeren wij meermaals per jaar.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl