AlgemeenIk moest een van mijn systemen thuis vervangen, ik had dit keer geen zin om deze zelf in elkaar te zetten dus dacht ik maar is de assemblage service te proberen van Azerty. Mijn eerste systeem die ik had samen gesteld paste de onderdelen niet goed in, de technische dienst neem dat contact met je op wat het probleem is en bied dan een alternatief aan. Ik heb toen mijn bestelling maar geannuleerd om een heel nieuw systeem bij elkaar te zoeken die ook deed aan mijn wensen. Annuleren ging ook zonder problemen en binnen een week is je geld weer terug gestort. Mijn tweede bestelling was verder helemaal goed en liepen ze bij de assemblage dienst verder nergens tegen aan. Ook de communicatie naar mij toe door de technische dienst vond ik heel goed, ze houden je op de hoogte over veranderingen en wijzigen van de status via de account op de azerty website. Wanneer je een vraag stelt aan de technische dienst reageren ze meestal ook wel dezelfde dag nog. Het assembleren duurde iets langer als normaal vanwege de corona crisis, maar dit staat ook keurig op hun website gemeld. Ben verder heel tevreden over azerty, in de toekomst zal ik daar zeker vaker gaan bestellen i.p.v. waar ik in het verleden vaak mijn bestellingen deed. Ik zou ook zeker kennissen azerty aanraden om hun onderdelen te bestellen of pc systemen.
VerzendingHet zal allemaal goed verpakt met een beveiliging laag in de doos om het systeem te beschermen tegen schokken tijdens vervoer. Nadat het verstuurd was werd het de volgende dag bezorgd. Verder niks om op aan te merken.
KlantenserviceKlantenservice hebben kennis wanneer je advies vraagt over onderdelen, geven ook hun mening over als je een vraag over een bepaald onderdeel hebt. Wanneer zij iets beter weten dat aan jou eisen voldoet geven ze jou ook een alternatief aan. Zijn verder heel vriendelijk en je kan merken dat ze echt hun best doen om jou te helpen.
Goedemiddag,
Bedankt voor je review!
Leuk om te horen dat je zo tevreden bent over ons.
In dit geval zal ik ook zeker de review doorzetten naar onze assemblage afdeling, zodat zij hem ook kunnen zien.
Rick