AlgemeenEr zijn hele rare dingen aan de hand bij Bax Shop. Ik ben al drie maanden bezig met de afhandeling van een beschadige/defect geleverde piano. Het gaat om bijna 3000 euro. Echt alles is tot nu toe dramatisch verlopen. Ik heb ook nog steeds mijn geld niet terug.
Beschadigd en defect geleverd. Terwijl ik bijna 50 euro extra had betaald voor hun eigen extra bezorgservice.
KlantenserviceHelpdesk was altijd al dramatisch. Wachttijden van een uur, e-mail wordt nooit beantwoord. Het vreemdst van alles is dat nu de complete telefonische helpdesk is opgeheven en de mensen die je aan de lijn krijgt komen met een heel vaag verhaal dat dingen nu 'anders gaan' en de volledige helpdesk nu 'heel moelijk te bereiken is' en dat het 'niet duidelijk is wanneer dat verandert' Ik heb sterk het gevoel dat Bax op randje van faillissement zit o.i.d. Dus WEES GEWAARSCHUWD!