Doublepoint

Product was volgens de website op voorraad voor een scherpe prijs. Vandaag besteld, morgen in huis.Dat gaf de doorslag. 's-Avonds besteld en betaald, dus dan verwacht je hem na 2 dagen. Dat werden uiteindelijk 42 dagen.
Van een internet-dozenschuiver verwacht ik niet veel, maar wel dat een product snel wordt geleverd.
Proactief communiceren is er amper bij. De status op de website zegt niets (die stond ruim een maand op in behandeling). Op een gegeven moment stond mijn bestelling als afgerond en verzonden op de site. Bij navraag was het product nog niet eens binnen. Uiteindelijk kwam de speaker ruim een week na die statuswijziging.
Al met al een nare ervaring. De rest van de set heb ik elders besteld en had ik een dag later in huis. zoals het hoort.
Het is wel een bonafide bedrijf met mooie spullen, maar er is een wereld te winnen aan het snel kunnen leveren en het geven van juiste informatie. Dan zijn er genoeg alternatieve zaken die wel snel leveren.

Speaker werd door DHL bezorgd in de originele doos (met track&trace). Er zat geen extra doos omheen.

Als je zelf contact opneemt, dan word je keurig en vriendelijk te woord gestaan en/of teruggebeld. Ze lopen niet voor je weg en dat is zeker een compliment waard. Maar helaas worden de toezeggingen vervolgens niet nagekomen (leverdata en toezeggingen kloppen niet).

Scorekaart voor Doublepoint