AlgemeenHele nare ervaring gehad bij Azerty.
Offerte laten opmaken voor een aantal HP Elite schermen en een aantal HP notebooks, waaronder een HP notebook Bundle. De Bundle bestond uit een Hp Elitebook met een Thunderbolt Dock G2. Azerty kon deze aanbieden voor een scherpe prijs. Zowel telefonisch als via de mail gesproken over de offerte en ook akkoord gegeven.
Alles geschiede voorspoedig, de order was zo goed als compleet binnen bij Azerty, alleen bleef de HP Bundle maar in bestelling staan terwijl toegezegd was dat deze binnen enkele dagen leverbaar zou zijn. Na een week telefonisch contact opgenomen en gevraagd naar de status van de order.
Er was iets misgegaan met bestellen en er werd verteld dat de Bundle niet meer leverbaar was, maar Azerty kon de Thunderbolt Dock G2 wel los leveren met de HP Elitebook. De prijs zou zo goed als gematched worden. Prompt kreeg ik een nieuwe offerte waarbij de prijs van de notebook en Thunderbolt Dock G2 als los artikel ~250 euro hoger was.
Ik heb Azerty hier op aangesproken dat en gevraagd of men zich aan de eerder uitgebrachte en door mij akkoord offerte wilden houden. Azerty reageerde hierop dat ze niet konden leveren voor het eerder overeengekomen bedrag en de dat Bundle volgens de leverancier ook niet (meer) leverbaar was. Er zou navraag gedaan worden bij de leverancier. Het werd er niet duidelijker op.
Op site van Azerty stond dat de Bundle nog steeds tussen 2 en 3 werkdagen leverbaar was. Toen ik hier naar refereerde werd het artikel prompt aangepast. Let wel; zowel Thunderbolt Dock G2 en de HP Elitebook waren nog steeds wel te bestellen als losse artikelen, hetzij voor een hogere prijs.
Hierna bleef het stil.
Tot nu heb ik alleen maar positieve ervaringen gehad met Azerty maar dit valt mij echt vies tegen. Mijnziens had Azerty de Elitebook en Thunderbolt Dock G2 prima los kunnen leveren en zo de offerte makkelijk kunnen honoreren maar blijkbaar kan Azerty hier zomaar onderuit.
Ik heb noodgedwongen, voor het eerst, moeten uitwijken naar een andere leverancier die wel leverde, had dat graag anders opgelost gezien.
Goedemorgen,
Het is uiteraard vervelend om te horen!
Graag kijken wij even met je mee, om de situatie te beoordelen, echter kunnen wij op basis van deze gegevens, geen informatie achterhalen in ons systeem. Daarom zou ik je willen vragen om een ordernummer / klantnummer te mailen naar Accountteam@azerty.nl of kan je ons telefonisch bereiken op 0572-328120 en mag je vragen naar je accountmanager.
Rick