AlgemeenIn september 2018 een DJI drone gekocht na 1 maand was de camera al een beetje raar, de camera maakte shaky beelden. Dacht eerst dat het misschien aan de wind lag dus vroeg nog geen reparatie aan maar doordat ik hem bijna nooit gebruik (alleen op vakantie). Maar ongeveer 2 maanden geleden keek ik al mijn dronebeelden terug en in alle beelden trilde het beeld dus wilde graag mijn drone terug sturen voor reparatie. Dus bekeek de contactmogelijkheden, whatsapp, mail en telefoon. Dacht dat whatsapp het makkelijkst was, echter nadat ze 2x bijna hetzelfde sturen. ''je kan het best zelf het oplossen met DJI zodat het sneller gaat, bij ons kan het maanden lang duren''. Vind dit persoonlijk erg raar want bij elk ander bedrijf moet je het eerst naar de verkoper sturen en dan regelen zij het verder. Dat stuurde ik terug na 1 maand geen reactie, vervolgens een mail gestuurd om te vragen hoe ik de drone naar Vnix kan sturen zodat zij het oplossen. Daar 1 standaart mail op gekregen met precies hetzelfde verzoek, natuurlijk op de volgende mail geen reactie gehad. Dus besloot ik na 1 week te bellen, 5x gebeld geen reactie. Dag later nog een keer gebeld, kreeg ik weer geen vraag op mijn antwoord en hij zei dat ik het zelf moet oplossen met DJI voor een spoedige afloop want bij ons duurt het maandenlang. Ik reageerde dat het mij niet uitmaakte en dat vond hij niet zo leuk, ''als je wilde kon je onze gegevens op de site vinden'' normaal hoor je wel iets te vermelden waarom je een product terug stuurt naar hun, zodat zij weten dat het product eraan komt. Maar werd erg gefrustreert van de klantenservice omdat hij allemaal excuses had waarom ze niet konden reageren ''het was erg druk'' SORRY.
Conclusie zit al 1.5 maand te wachten op een normale reactie van VNIX en als je een probleem hebt negeren ze je . Dus ik raad het af om hier wat te kopen.
Reageert niet op problemen zeggen alleen maar sorry. Al 1.5 maand contact proberen te zoeken