AlgemeenMaken gebruik van verzenddienst die eerst zegt dat ze komen in een bepaald tijdsblok, en blijken dan gewoon niet op te komen dagen. Ga je dan kijken bij de track en trace dan geven ze aan dat de levering 1 of 2 dagen vertraagd is. Alternate reageert niet op mail met vraag daarover.
VerzendingDe verzenddienst (DHL) die Alternate gebruikt geeft aan te zullen komen in een bepaald tijdsblok, waarna er niemand voor de deur verschijnt. De Track & Trace zegt dan ineens dat de zending 1 á 2 dagen vertraagd is, zonder reden op te geven. Waardeloos als je op je spullen zit te wachten en Alternate belooft de volgende dag te leveren.
KlantenserviceIk heb geprobeerd contact te krijgen met Alternate over deze vertraagde levering, en die mail wordt gewoon straal genegeerd. Geen enkele reactie.
Beste,
Helaas kunnen wij geen invloed uitoefenen op de bezorgdatum en tijd van onze bezorgdienst. Zoals aangegeven op onze website kunnen zowel bij ons als de bezorgdienst, wegens ongekende drukte, bestellingen vertraging oplopen en kan er geen garantie gegeven worden voor het aflevermoment. Wij doen ons uiterste best om je e-mail zo snel als mogelijk in behandeling te nemen.