AlgemeenAlles was eenvoudig te vinden, omdat het om een tamelijk grote bestelling ging en ik tussentijds nog wat onderzoek hebt verricht via de gebruikelijke wegen (Google, Pricewatch etc.) was ik ook erg blij met de mogelijkheid om de items op mijn wensenlijst te plaatsen (die je in 1 keer naar je winkelwagen kunt kopiëren). Ook was ik er blij met de vergelijk optie die op de website van Azerty beschikbaar is.
Iets minder tevreden was ik over de voorraad status, er stond namelijk dat het product bij de leverancier op voorraad was. Dit bleek echter niet actueel, waardoor de bestelling een week vertraagd werd.
Zoals in de algemene beoordeling gezegd, de verzending liet iets langer op zich wachten dan ik verwachtte. Maar toen alles binnen was, werd het ook dezelfde dag verzonden in een stevige doos!
Waar ik door verrast werd is dat Azerty normaal gesproken altijd verzendkosten berekend. Maar schijnbaar is er toch een bedrag vanaf waar dit niet meer gebeurt want ik hoefde geen verzendkosten te betalen.
Leuke anekdote nog over de doos: De doos was zo groot en stevig, dat het een mooie hut vormt voor eventuele kinderen. Mijn zoontje (3) gebruikt die nu om in te spelen.
Service was perfect, ik had Azerty gevraagd om de firmware update te doen i.v.m. het feit dat ik een Ryzen 3900x kocht en het moederbord die alleen na de update ondersteunde (want ik heb geen oude AM4 CPU). Achteraf gezien had ik dit zelf kunnen doen, want dit moederbord had geen oude CPU nodig om de update te doen. Daar had Azerty me wellicht over kunnen informeren, maar ik had ook beter kunnen lezen.
Azerty heeft wel gewoon zoals gevraagd de CPU netjes gemonteerd, firmware bijgewerkt en zo opgestuurd.
Vlak voor verzending ontdekte ik dat mijn huidige voeding wellicht toch wat krap zou zijn qua vermogen. Na kort telefonisch contact, kon er nog even snel een voeding in de doos worden gestopt. Scheelde mij weer verzendkosten en die aanpassing kon ik ook gewoon met iDeal, via mijn account, bijna direct betalen!