AlgemeenHet product staat in de pricewatch met een iets lagere prijs dan elders. Je besteld, betaald en krijgt een factuur. Vervolgens krijg je een mail met excuses, het spijt ons, ... de leverancier kan dit niet leveren. Je krijgt dan een weinig zinvol alternatief voorgeschoteld. Het product wordt nog gemaakt en is voldoende leverbaar bij andere webwinkels maar ze doen geen enkele moeite om het aan te kopen bij een andere leverancier.
KlantenserviceDe klantservice is de naam service niet waard. Ze doen niets buiten standaardmailtjes sturen. Als je in een mail om verduidelijking vraagt of een vraag stelt dan doen ze niet eens de moeite om dit te lezen. Opnieuw krijg je een standaardmail met hierin de woorden 'sorry', 'onze excuses' en 'we hebben een alternatief voor jou gekozen'. De gegevens van hun klachtendienst willen ze niet doorgeven.
Beste Stef2020,
Bedankt voor je review.
Excuses voor het ongemak. Wij vinden het erg vervelend dat we je niet naar wens hebben kunnen helpen.
Mogen wij je vragen om ons een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl? Wij kijken het graag voor je na. Wij willen je vragen om een referentie van deze review en een link van het product te vermelden in de e-mail.
Nogmaals oprechte excuses. Dit had niet mogen voorkomen.
Lisanne - Max ICT Webcare