Belsimpel

Bij Belsimpel in september 2019 een Samsung S10e gekocht voor een prima prijs met Vodafone abonnement.

Ik was al een tijdje aan het wachten op Android 10, inmiddels is het juni 2020. Normaal geeft een Android telefoon een seintje wanneer deze beschikbaar is. De update kwam maar niet...

Als voorheen iOS gebruiker dacht ik dat dit aan Samsung lag. Nu blijkt dat Belsimpel een telefoon heeft verkocht die waarschijnlijk nooit de update zal ontvangen. Ze verkopen grijze import toestellen geven ze zelf aan... De laatste security patch op de telefoon is bijna een jaar oud, van augustus 2019...

Bij contact van Belsimpel is dat ik de telefoon naar ze op mag sturen, dan zetten ze Android 10 er voor mij op. Ik gebruik mijn telefoon dagelijks dus dat is voor mij geen oplossing.

Ik zal zelf eens kijken hoe ik de update kan doen...De minder 'tweak' minded klanten zijn bij Belsimpel echt aan het verkeerde adres, want in deze tijden een telefoon gebruiken die geen updates krijgt is bijzonder onveilig.

Ze noemen dit zelf 'slim inkopen'. Persoonlijk vind ik het onbeschoft om een toestel te verkopen dat niet normaal te updaten is.

Levering was prima, vriendelijk personeel. Ik kreeg het idee dat ik met een goede winkel zaken deed.

Snelle reactie, maar waardeloze oplossing. Het probleem is 100% bewust veroorzaakt door het inkoopbeleid van Belsimpel, daar mag een klant niet de dupe van zijn.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops