AlgemeenVaker besteld bij deze website en ging vaak goed. Helaas heb ik voor nu alweer last gehad van het probleem dat als je meerdere producten in je mandje hebt, dat alles bij de afhandeling van de bestelling op voorraad is maar dat het bedrijf niet de aantallen in voorraad heeft. Zeer vervelend aangezien ik na 2 dagen de status handmatig moest controleren en tot mijn verbazing zag “enkel producten zijn niet leverbaar”. Uiteindelijk bleek na het klikken op 3 producten dat daarvan de levertijd als “onbekend” werd opgegeven, één (1) artikel was zelfs van de website afgehaald.
Helaas kan je in deze tijd de klantenservice telefonisch niet bereiken dus om over je bestelling te overleggen. Vandaar de order geannuleerd en bij ander(e) webshop(s) besteld waarbij ik ook nog eens velen malen goedkoper uit was.
Klantenservice is niet telefonisch te benaderen, dit 2 dagen geprobeerd om het uur. Steeds krijg ik het corona bandje en word de verbinding verbroken na 20 sec.
Ik heb binnen 10 minuten na het annuleren van me bestelling een bevestigingsmail gehad dat de order geannuleerd is. De volgende dag kreeg ik een bevestiging dat het geld teruggeboekt word en enkele dagen kan duren.
Volgende keer zal ik nogmaals nadenken on bij deze winkel te bestellen wanneer ik meerdere artikelen nodig heb.
Beste Jordy,
Wegens ongekende drukte kunnen wij momenteel niet de service bieden die je van ons gewend bent. Wij vinden dit minstens net zo vervelend al jij en doen ons uiterste best om iedereen zo snel als mogelijk verder te kunnen helpen. De annulering zal automatisch in ons systeem worden doorgevoerd en de terugstorting hebben wij aangemaakt voor je. Wij hopen je in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn, onze oprechte excuses voor het ongemak.