AlgemeenBen erg tevreden over Azerty gezien ik zowel mijn eigen pc onderdelen als dat van mijn vriendin heb besteld via Azerty, het was snel geleverd normaal gesproken de volgende dag in huis momenteel in corona tijden kan het wat langer duren bij de bezorgdienst. Top kwaliteit producten en als er wat is zijn ze bereid mee te zoeken naar een goede oplossing. ik bestel altijd hier mijn onderdelen en dat zal ik ook doen in de toekomst wanneer ik een nieuwe game bouw.
VerzendingAls je beetje op tijd besteld tegen het middag uur heb je het de volgende dag in huis, ze houden je goed op de hoogte per mail wanneer ze het klaar maken wanneer ze het verstuurd hebben en ook je track en trace code et cetera.
KlantenserviceIn mijn ervaring top, heb hier mijn game pc onderdelen besteld nog geen problemen mee gehad, ook mijn vriendin haar pc onderdelen besteld bij Azerty en ook nog geen problemen mee gehad. Ik heb al wel eens een keer iets gehad wat niet helemaal goed ging toen gebeld naar Azerty en het probleem was al snel weer opgelost.