AlgemeenOp 19 mei een bestelling geplaatst voor computer onderdelen waaronder een behuizing.
Zag enkele dagen later dat de behuizing maar liefst €70 euro in prijs was gedaald i.p.v. bestelling annuleren en nieuwe plaatsen dacht ik, ik stuur een mailtje met de vraag of ik het verschil terug kan krijgen, op 24 mei de mail verstuurd. Hier nooit antwoord op gehad, vrijdag 29 na 10 dagen niet de 2 of 3 beloofde werkdagen eindelijk de behuizing ontvangen, met lichte gebruikssporen en een glasplaat die in 3 stukken lag. Terwijl ik een nieuwe heb besteld. Hier weer een nieuwe mail over verstuurd op 29 mei, op 2 juni kreeg eindelijk antwoord op mijn mailtjes met: "U ontvangt zo snel mogelijk een reactie van mijn collega die hierover gaat". Inmiddels weer 3 dagen verder en nog steeds geen antwoord op mijn vragen. Nu zit ik hier met een kapotte behuizing die in prijs daalde 2 dagen nadat ik hem bestelde, veel te laat bezorgd is en de klantenservice van azerty antwoord niet eens of heel langzaam.
Op de website stond aangegeven 2-3 werkdagen levertijd het heeft uiteindelijk veel langer geduurd.
KlantenserviceKan niemand aanraden om hier te bestellen wanneer de klantenservice meer dan een week de tijd nodig heeft om te antwoorden met: "U ontvangt zo snel mogelijk een reactie van mijn collega die hierover gaat" en vervolgens niks meer laat horen.
Goedemiddag, bedankt voor je review.
Vervelend om te lezen, dat jij dit zo hebt ervaren!
Het is momenteel erg druk, dat klopt maar zou dat geen excuus mogen zijn om jou niet van antwoord te voorzien.
Graag kijk ik even met je mee, om de situatie te beoordelen, echter kan ik op basis van deze gegevens, geen informatie achterhalen in ons systeem. Daarom zou ik je willen vragen om een ordernummer / klantnummer te mailen naar feedback@azerty.nl of kan je ons telefonisch bereiken op 0572-328120 en mag je vragen naar mij.
Matthijs