AlgemeenBij Bax is het aanbod zeer gevarieerd. Ook is de zaak mooi ingedeeld en is er een goede sfeer. Echter de service zou zeker beter kunnen. Via de website heb ik een mooie gitaar besteld, waarvan een melding kwam dat deze de volgende dag in de winkel in Rotterdam zou liggen. Helaas was er een verkeerde gitaar geleverd. Nieuwe gitaar zou pas na 13 werkdagen geleverd kunnen worden. Na twee dagen kreeg ik weer een email dat de gitaar nu wel aanwezig was. Helaas bleek ik weer voor niets naar Rotterdam te zijn gereden. Na de derde keer was de gitaar in de winkel aanwezig. De doos werd overhandigd en ik kreeg het gevoel dat ik het verder eigenlijk maar mocht uitzoeken. Dus zelf maar om een mesje gevraagd om de gitaar uit de doos te halen. Bij thuiskomst sprong bij het stemmen de dunne snaar. Ik had niet het gevoel dat ik de snaar te strak had aan gedraaid, maar ik hou het maar op mijn onkunde. De dag erop weer langs de winkel voor een nieuwe snaar. Helaas viel dit niet onder de service (ook al waren dit niet de kosten). Verder wel netjes geholpen door servicemonteur, die de nieuwe snaar weer gemonteerd heeft. Al met al heb ik aan de service geen positief gevoel overgehouden.
VerzendingVia de website heb ik een mooie gitaar besteld, waarvan een melding kwam dat deze de volgende dag in de winkel in Rotterdam zou liggen. Helaas was er een verkeerde gitaar geleverd. Nieuwe gitaar zou pas na 13 werkdagen geleverd kunnen worden. Na twee dagen kreeg ik weer een email dat de gitaar nu wel aanwezig was. Helaas bleek ik weer voor niets naar Rotterdam te zijn gereden. Na de derde keer was de gitaar in de winkel aanwezig.
KlantenserviceGeen postief gevoel overgehouden aan de verleende service van Bax-Music.