Max ICT B.V.

Op het eerst oog prima web shop alles in orde maar dat is ook het enige positieve wat te zeggen is over Max ICT.

Op 25-5 een monitor besteld, 4-7 werkdagen prima zou vandaag binnen komen. Klantenservice laat niks van zich horen, je moet zelf naar hun toe voordat je wat te horen krijgt. Was een cadeautje voor mijn zoon die zit nu zonder cadeautje op zijn verjaardag, al 3x te horen gekregen dat de leverancier gemailed is en hun wachten op antwoord. Lijkt me heel sterk dat een leverancier zo lang op zich laat wachten met een antwoord? Deze web shop mag in deze staat niet bestaan, het is een schande voor alle web shops die wel hun zaakjes op orde hebben en de klant goed behandeld. Schaam je Max ICT!

Klantenservice? Weten jullie uberhaupt wel wat het woord in houd want het is ver te zoeken.

Beste MinusPunk,

Bedankt voor je review.

Onze excuses voor het ongemak. Wij vinden het erg vervelend om te horen dat de monitor niet op tijd bij je geleverd is.

Mogen wij je vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van je ordernummer en deze review?
Graag kijken wij het voor je na.

Nogmaals excuses voor het ongemak.

Lisanne - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops