Kamera Express

Onlangs bij Kamera Express een Fujifilm X-T30 i.c.m. Fujifilm 16mm f2/8 objectief en wat ander kleine spul zoals filters aangeschaft. Kamera Express biedt op de wat duurdere producten extra garantie wanneer er een review geschreven wordt op een van de aangesloten websites. Kleine moeite en voor alle partijen gunstig. Daarbij opgemerkt dat ik qua review KE oprecht zal beoordelen, omdat niemand er wat aan zou hebben als ik dat niet zou doen. KE zou de service niet kunnen verbeteren en potentiële klanten zouden afgaan op een verkeerd beeld.

Dat gezegd hebben, kan ik niet anders zeggen dan dat mijn ervaringen met KE erg positief zijn. De verkoper was aardig, behulpzaam en duidelijk. Ik ben in de winkel in Capelle geweest en wist al wat ik wilde qua apparatuur. De verkoper vertelde vrolijk over de Fuji X-T30 en ik kon duidelijk horen dat hij enthousiast werd van fotografie en beeld. Dat geeft vertrouwen. Nadat alle artikelen uit het magazijn gehaald waren, ben ik snel weer op huis aan gegaan om met de nieuwe camera te gaan fotograferen. Dit is geen productreview (Wellicht komt die nog), maar mijn hemel wat is het een fijn toestel en wat geeft de Fuji toch een fijne kleuren en ervaring in het gebruik!

Om een lang verhaal kort te maken, ik ben erg enthousiast over Kamera Express, kom graag terug en kan iedereen aanraden om bij Kamera Express te winkelen

Bij thuiskomst had ik wat vragen m.b.t. de inhoud van de doos en het feit dat het zegel van de verpakking verbroken was. Dit baarde mij wat zorgen, omdat het mij deed vermoeden dat het om een gertourneerd product kon gaan. Op zichzelf geen probleem, maar ik als ik nieuw koop, dan ga ik er vanuit dat alles netjes en verzegeld verpakt zit bij dergelijke producten.

Hierover contact opgenomen met de klantenservice en zij hebben helder gereageerd en de zorgen weggenomen. Wanneer een product geretourneerd wordt, zal deze via de outlet aangeboden worden en niet als nieuw in de winkel.

Het contact was vriendelijk en begripvol. De klantenservice medewerker leek echt te begrijpen dat ik mij wat zorgen maakte om het feit dat het zou kunnen gaan om een retour of anderszins "afgekeurde" camera. Ook hier dus 5/5 sterren.

Scorekaart voor Kamera Express