Max ICT B.V.

T/m betaling is het proces prima ingericht - daarna slecht. Kom ik op voldoende uit. Dit komt niet overeen met eerdere bestelling- die ging wel goed.

Uiteindelijk de bestelling maar geannuleerd, ik had er geen vertrouwen meer in. Ten tijde van bestelling was de levertijd 1-3 dagen (op maandag besteld), vrijdag achteraan gebeld en begreep dat er een vertraging in zat en dat men dinsdag meer wist. Op dinsdag kreeg ik vrijdag te horen als leverdatum. Vrijdag begreep ik dat verkeerd gecommuniceerd en was en dat dat zeker niet haalbaar was - en dat het nog twee weken langer zou duren.

Lisanne van de webcare zal het vast druk hebben als ik de voorgaande reviews erop na sla. Maar desondanks zelf de bestelling gedaan en verwachtingen waren eigenlijk niet heel hoog. Vanuit mijn oogpunt is het simpel, klant bestelt, als je verkopende partij je afspraak niet na kan komen, houd je de koper op de hoogte. Als een koper 3x daarna moet bellen, heb je je processen gewoon niet goed. Wat de klantenservice echt slecht in de situatie is samenvattend 1) gebrek aan productkennis en was niet in staat om zich in de behoefte van de klant te verplaatsen. Daarnaast 2) een klacht/uiting van ongenoegen over het voorgaande over kenbaar gemaakt, waar niks mee is gedaan. Om positief af te sluiten, alle personen die ik sprak over mijn geannuleerde bestelling waren allemaal bijzonder vriendelijk.
Edit - de terugbetaling is inmiddels gedeeltelijk gedaan, daarmee is mijn "probleem" helaas nog niet volledig opgelost. De ervaring klantservice heb ik aangepast naar slecht.
Edit2 - Het saldo op de giftcard is aangevuld, echter is nog niet aan alle afspraken voldaan.

Beste Saumaran,

Bedankt voor het delen van je ervaring. Vervelend om te horen dat het proces niet is verlopen zoals dit hoort. Onze excuses hiervoor.

Mogen wij je vragen om ons een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van je ordernummer en deze review? Dan pakken wij je gegevens erbij en kijken de financiële afhandeling graag voor je na.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Lisanne - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops