Coolblue.nl

Voeding en geheugen besteld. Bestelling zoals altijd snel en makkelijk geplaatst. Gelukkig betaald met mijn credit card. Ondertussen ben ik bezig om een claim via de creditcard maatschappij bij Coolblue te leggen voor niet ontvangen goederen.

Dit zou geleverd zijn de dag erna maar het pakket nooit ontvangen. Bezorger wel toegelaten tot het appartementengebouw via de intercom maar heeft nooit bij ons appartement aangebeld. Ik heb bij alle buren een bericht achtergelaten met de vraag of zij ons pakket hadden ontvangen. Hierop ook geen reactie gehad.

Hierop heb ik 4 maal contact gezocht met Coolblue, zowel telefonisch en per e-mail. Beloftes tot een reactie zijn 3 maal niet waar gemaakt. 1 maal wel een reactie gehad dat het pakket bij onze buren bezorgd zou zijn. Dit was niet het geval. Hierop een klacht ingeleverd bij mt-klantenservice@coolblue.nl . Uit de reactie hierop had ik niet het idee dat mijn klacht überhaupt gelezen is. Helaas sluit ik mij aan bij de vele negatieve reviews van de afgelopen tijd. Het legendarische Coolblue bestaat niet meer.

Scorekaart voor Coolblue.nl