Yorcom

Product besteld (case fan), gecontroleerd op beschikbaarheid (indien beschikbaar is het af te halen volgens de site), gekozen voor afhalen want levering via de post was iets van 5 euro extra. De bestelling is met ideal betaald.

Daarnaartoe gereden de volgende dag en meer dan een half uur daar geweest, naar huis gekeerd zonder product, want volgens hen hadden ze het met de post opgestuurd. Daar hadden ze verder geen bewijs van, klonk ook allemaal heel onzeker en moest ik maar gaan wachten of contact opnemen als het de dag erna nog niet geleverd was.

Het punt is dat zij een fout maken, je tijd verkwisten en vervolgens niet eens een excuus volgt. Hier ga ik in de toekomst dus niet meer bestellen.

Qua winkel ziet het er mooi uit, echter nergens een bel te bekennen en niemand achter de balie. Na enige tijd komt er een medewerker naar voren. Dit was rond 13:15/13:20

Bestelnummer doorgegeven. Kon niet gevonden worden. Daarna weer wel. Postcode doorgegeven. "Bestelling is al uitgeleverd meneer".
Dus vraag ik, hoe dat kan, ik laat de email nog zien en dat er gekozen is voor afhalen. Ik had het niet opgehaald dus hoe kunnen ze het al uitgeleverd hebben. Moet hij naar achter om het uit te zoeken.

Dit duurt een paar minuten. Het is foutief op een andere afdeling gezet (hoeveel afdelingen kan een webshop hebben?!). Mij maakt het niet uit, ik wil gewoon mijn bestelling hebben, waar ik voor betaald heb en dat op voorraad hoort te zijn.

UIteindelijk blijkt dat het met de post meegestuurd is. Hij komt met het bestelde product naar voren, daarna stelt hij dus dat ik opnieuw moet betalen en dan het product meekrijg. Maar hij kan geen enkel bewijs tonen dat het product daadwerkelijk met de post is meegestuurd. Als ik het per direct wil, moet ik betalen, wachten op de post, contact met ze opnemen, dan een retourbon aanvragen, het geleverde weer terug op de post en daarna mijn geld terugkrijgen (na x weken neem ik aan).

Ik heb toen aangegeven dat hij maar op de factuur zijn naam moest opschrijven en aangeven per wanneer het verstuurd is. Dat gebeurde met wat tegenzin en hij was enkel bereid om zijn voornaam op te geven. Bij ieder ander bedrijf kun je gewoon een medewerker aanspreken door wie je geholpen bent, dus ik vond het niet meer dan normaal.

Al die tijd, vele malen naar achter, een proces wat elke keer vele minuten in beslag neemt. Er vormt zich een wachtrij want er is maar 1 balie. Was geen lunchtijd, kijk naar mijn tijd van aankomst. Dus ra, ra, ra..

Ik zat weer in de auto om 13:54. Van mijn werk dus tijd genomen om naar Vlaardingen te gaan om een bestelling op te halen wat 5 minuten had moeten duren. Nadat zij een fout hadden gemaakt, willen ze niet alleen dat ik opnieuw hetzelfde product ga kopen maar ook mij aan het werk zetten om hun fout recht trekken door als er iets binnenkomt het retourproces in te gaan.

UPDATE 15:38
Door de klantenservice gebeld. Inmidels is het product ook door de post geleverd. Was niet een superbedrag qua bestelling. Er werd aangeboden om het terug te storten ter verontschuldiging. Dat heb ik geweigerd. Heb aangegeven dat het mij daar niet om ging.
Product is voor betaald, is nu dus geleverd, dus zaak gesloten.
Mening klantenservice van "Waardeloos" naar "Voldoende" aangepast.

Scorekaart voor Yorcom