AlgemeenDoublepoint is in transitie, in transitie naar een erg klantvriendelijke high-end online audioshop met advies.
Mijn ervaring begon wat slapjes met een bestelling die zou geleverd worden binnen één à twee werkdagen. In het midden van de Coronacrisis leek me dit al sterk, maar het voordeel van de twijfel gevend heb ik mijn bestelling dan maar geplaatst (+€1000). Na een paar dagen geen nieuws heb ik zelf contact opgenomen met de klantendienst. De eerste week werd er nogal veel beloofd maar weinig gerealiseerd. Echter, na wat aandringen werd er met me contact opgenomen door één van de zaakvoerders en van toen af verliep alles vlekkeloos. Het kan natuurlijk altijd dat een product door omstandigheden niet kan geleverd worden binnen de afgesproken termijn, hier werd dan ook ook eerlijk, correct en transparant over gecommuniceerd. Ik kreeg een korting, werd vanaf dan dagelijks (!) opgebeld voor een stand van zaken, kreeg een gratis upgrade aangeboden en heb een klein deel van mijn bestelling zonder één enkel probleem kunnen annuleren. De centen stonden de dag nadien netjes op mijn rekening. Na een drietal weken heb ik mijn bestelling netjes ontvangen, alles in perfect staat. Dan nog werd ik opgebeld met de vraag of alles naar wens was en of ik hulp kon gebruiken bij de installatie.
Doublepoint, nogmaals dank voor deze uiterst klantvriendelijke service!