Coolblue.nl

Alles voor een glimlach???? Uge ughe. Vorige week een hele mooie TV QE55Q82R gekocht en met 2e kans nog extra leuke aanbieding. Alleen een doos geopend zoals er stond voor mij geen probleem. Nu bleek er de CI card adapter te missen en is toch best handig om TV met een TV te kunnen kijken. Nu ben ik al vanaf donderdag bezig om dat ding nagezonden te krijgen, eerst wouden ze een tegoedbon en nu moet ik als ik daarmee niet akkoord ga de hele TV maar terug sturen en geld terug. Hier wordt dan wel nadrukkelijkop "originele staat" gewezen.....Wat een slecht lezende en niet oplossingsgerichte klantenservice. Blijkbaar willen ze toch de taal reviews.... helaas...

Informatie vooraf was goed en snelle levering, zou fijn zijn ook extra aandacht voor NA de koop. Het geplande macbook komt er nu niet meer vandaan, als dit ons antwoord blijft kopen wij er nooit meer wat!!!

Product was er snel

Zie hierboven, als er iets niet klopt is het een muur waar je tegenaanloopt. Als ik andere sites zag is dit normaal bij hun. Als alles goed gaat is het echt top, goede informatie op site en snelle levering. Echter totaal geen aandacht voor de aftersales. Als je dat eenmaal zo meemaakt bestel je er nooit weer.

Scorekaart voor Coolblue.nl