Mobiel.nl

753 producten en 1.395 uitvoeringen

Toestel was netjes optijd bezorgd en het lijkt dat de toestel niet eerder is gebruikt, alleen er zit een kleine krasje op de behuizing rechts onder, en stukje verf van de behuizing is weg daar, maar het toestel lijkt me niet eerder te zijn gebruikt, daarom denk ik dat het een fabriekfout is, en omdat huawei heeft een strek eind controle denk ik dat het toestel geen A line maar een B line is die goedkoper wordt verkocht aan tussenhandelaren en omdat het bewijzen moeilijk was of de kras door mij is ontstaan en of dat het een fabriekfout was heb ik besloten de toestel niet terug te sturen. Gelukkig de toestel is niet zo prijzig en ik ga niet moeilijk over doen, nu alleen afwachten tot mijn nieuw abonnement ingaat zo dat ik gebruik van kan maken.

Het toestel was optijd en netjes bezorgd, toestel heeft klein verfschade op de behuizing en klein krasje op de behuizing

Beste Y. Mah,

Hartelijk dank voor het plaatsen van je review.

We vinden het erg vervelend van je te vernemen dat je het toestel hebt ontvangen met een beschadiging aan de behuizing. Dit is absoluut niet de bedoeling. Indien je een beschadiging constateert en dit bij ons meld binnen het daarvoor gestelde manco termijn, zullen we het toestel direct omruilen voor een nieuw exemplaar.

We wensen je veel plezier met het toestel en je nieuwe abonnement.

Het team van Mobiel.nl

Scorekaart voor Mobiel.nl