Max ICT B.V.

Bestellen en betalen is super makkelijk, echter de levering blijft achterwege. Ook de klantenservice hoe vriendelijk ze ook zijn, doet schijnbaar niets. De informatie op de site, zoals levertijd en voorraad kloppen niet. Dus een gevalletje to good to be true. Wees wijs en zoek het alternatief bij een ander bonafide bedrijf.

Over mijn order van 24 april 2020 zou op 6 mei bezorgd moeten worden. Tot op heden heb ik nog niets ontvangen.

Sinds de bestelling heb ik inmiddels 3x contact gehad en tot 3x toe wordt me beloofd dat ik een email toegestuurd krijg. De eerste keer in een chat met een medewerker die belooft om de status van de bestelling te verifiëren bij het toeleverende bedrijf, niets vernomen. Na een week neem ik nu telefonisch contact op. Opnieuw wordt het me beloofd om een mail te sturen met de stand van zaken en op mijn verzoek een aantal alternatieven zodat ik een keus kan maken indien ik mijn order wil annuleren, niets ontvangen. Op vrijdag 22 mei bel ik opnieuw met MAX ICT, dit keer geef ik aan dat ik de order annuleer en een alternatief wil voor mijn oorspronkelijke besteling. In overleg wordt de keuze het moederbord Asrock FM2A68M-DG3+. De afspraak is dat ik een bevestigingsmail krijg met de omzetting naar de nieuwe keuze en de afspraak dat de meerprijs € 0,80 voor rekening komt van MAX ICT. Helaas ook nu wederom geen mail.

Ook bij mij bekruipt het gevoel van internet oplichting. En als dit het niet is dan is dan rest dit bedrijf een kort leven. Klant tevredenheid zoals die verder te lezen is ronduit NUL en de reviews die positief zijn twijfelachtig van afkomst.

Beste RemBru,

Bedankt voor je review.

Onze excuses voor de slechte communicatie en het ongemak. Dit had natuurlijk niet mogen gebeuren.

Mogen wij je vragen om ons een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van je ordernummer en deze review? Dan pakken wij je gegevens erbij en kijken het graag voor je na.

Nogmaals excuses.

Lisanne - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops