Azerty

Een videokaart besteld met een actie die bij meerdere leveranciers liep. Daarna ook nog eens gebeld waarbij bevestigd werd dat deze gewoon geleverd wordt.

Een aantal uren later krijg ik een automatisch gegeneerde email dat de kaart niet meer geleverd kan worden omdat de leverancier deze niet meer kan of wil leveren.

Dit zijn de opties die ze je aanbieden:

- Je hebt zelf al een alternatief product gevonden, dat op voorraad is of een beperkte levertijd heeft.

We zullen aangeven wat het verschil in prijs is en wat je dient bij te betalen of terug te krijgen.

- Het annuleren van het betreffende product.

En als je aangeeft dat je hebt gebeld en bevestigd dan krijg je “Ja sorry, zal ik de bestelling annuleren?”

Maar verder bieden ze je niet echt alternatieve opties of een andere tegemoetkoming.

En dan kijk je natuurlijk later bij andere leveranciers en de actie is alweer verlopen. Maar waar ze wel gewoon leveren aan de klanten.

Jammer dit. Ook mijn eerste bestelling als zakelijke klant. Vind het vooral jammer dat ze geen alternatief aanbieden met tegemoetkoming of dat ze iig een beetje hun best doen om toch een oplossing te vinden.

Niet echt meedenkend of klantgericht. Maar alleen sorry en kijk ander product.

Edit: geld iig snel teruggestort.

Scorekaart voor Azerty