AlgemeenBLIJF HIER VAN WEG! Als er iets misgaat met je bestelling is het onmogelijk om opgelost te krijgen. Ik ben al 3 maanden(!!) bezig met het afhandelen van een beschadigd en defect geleverde bestelling en dit is nog steeds niet opgelost.
En het gaat niet om iets kleins, maar iets van drieduizend euro! Wachttijden van bijna een uur bij de telefonische helpdesk, e-mails worden vrijwel niet beantwoord, er worden elke keer telefonisch dingen beloofd die niet worden waargemaakt, helpdesk is nooit op de hoogte van je historie of doet de moeite niet dit goed na te gaan. DOE HET NIET!! Ook als je ergens anders meer betaalt! Voor mij de slechtste webshopervaring die ik ooit heb meegemaakt.
Echt ALLES is misgegaan, het bestellen, het leveren en het afhandelen van de beschadigde levering. Uit alles blijkt dat de hele backoffice bij Bax een ongeorganiseerde puinhoop is.
Slecht! Ruim 30 euro extra betaald voor extra service bij verzending. Ondanks dat is een beschadigd product geleverd. In alle eerlijkheid ligt dit waarschijnlijk niet aan de partij die was ingehuurd voor verzending, maar heeft Bax zelf gewoon een al beschadigd/defect product opgestuurd.
KlantenserviceSlechtste helpdesk/klantenservice ooit. Wachttijden bij de telefonische helpdesk zijn altijd ongeveer een uur. Op e-mails wordt gewoon niet gereageerd, dus je moet wel bellen. En als je dan iemand aan de telefoon hebt wordt er telkens van alles beloofd waarna je gewoon niets meer hoort en er niets gebeurd.