AlgemeenIk had een bestelling staan van twee producten. Eén had een levertijd van 10 dagen en de andere direct leverbaar. Nu is het product leverbaar en staat er bij het andere product 'levertijd onbekend' zonder enige indicatie hoe en wat. Zo kunnen we natuurlijk bezig blijven. Kon het initieel leverbare product niet alvast gereserveerd kunnen worden?
Daarnaast was bij een eerdere bestelling (waar ik deze producten ook in had zitten) bij bestelling alles direct beschikbaar, maar vervolgens een dag later niet leverbaar. Erg vervelend.
Normaal een prima webshop, maar in de Corona-tijd zou ik ze afraden.
Alternate is bijna niet te bereiken in de Corona-tijd. De concurrentie heeft er ook last van, maar contact krijg je nog wel binnen een dag. Mailtjes worden een kleine week later pas beantwoord. Met al die extra klandizie moet het toch mogelijk zijn tijdelijk extra krachten in te huren?
Hi!
Het spijt ons te vernemen dat onze service niet is geweest wat je had verwacht.
Wanneer een artikel in je bestelling niet direct leverbaar is, zullen wij de bestelling vasthouden totdat alles beschikbaar is. Vanaf dat moment wordt de bestelling verzameld en klaargemaakt voor verzending.
Wanneer een artikel direct leverbaar is op het moment dat je het hebt besteld en de volgende dag een onbekende levertijd heeft, is er een hele grote kans dat jouw bestelling wel gewoon kan worden geleverd.
Onze excuses voor het ongemak.