AlgemeenDuidelijke website met goede prijzen. Sorteer mogelijkheden kunnen beter. De communicatie bij het orderproces is duidelijk.
VerzendingSpullen worden op vooraf geplande moment verzonden. De gestelde levertijd wordt echter niet gehaald.
KlantenserviceNa 7 maanden gebruik een RMA moeten aanvragen voor een voeding, waar 5 jaar garantie op zit. Toekennen RMA gaat goed. Bij ontvangst door Megekko het volgende mailtje gehad:
===
We hebben je defecte artikel <RMAnummer> opgestuurd naar de fabrikant. Zij zullen de garantie voor je afwikkelen en het product repareren of vervangen.
Dit kan enige tijd in beslag nemen. Hoewel de meeste leveranciers hier circa 15 werkdagen voor nodig hebben kunnen wij helaas geen uitspraak doen over de definitieve behandeltijd.
====
Hoewel je leest dat veel bedrijven geen verantwoordelijkheid nemen m.b.t. garantie, vond ik het toch confronterend om het zo duidelijk te lezen. De defecte voeding is gewoon op voorraad, en aldus Megekko binnen een dag leverbaar. Drie weken wachten vind ik, zeker met datin het achterhoofd niet netjes. De garantie moet door Megekko worden uitgevoerd met zo min mogelijk overlast voor de consument.
Maar goed, 3 weken gewacht, en geen bericht. Zelf maar om een status update gevraagd. De reply gaat niet op mijn vragen m.b.t. de afhandeling in en vermeld alleen dat de garantie "Begin volgende week" zal worden afgerond. Ach, die paar dagen kunnen er ook nog wel bij.
Een week later, je raad het al; Nog steeds niets gehoord. Complete stilte.
Dit is duidelijk de laatste keer geweest dat ik hier iets bestel.
Hoewel Megekko tot nu toe wel netjes reageert, is duidelijk dat het garantiebeleid niet conform de verwachting is. Voor iedereen die twijfelt. Er kan altijd garantie nodig zijn, en Megekko geeft die zelf (in ieder geval in dit geval) gewoon niet.