AlgemeenDe algemene ervaring met Azerty is uitstekend. Ik heb een eigen computer samengesteld en door Azerty laten assembleren. Ik ga mijn ervaring opsommen in enkele punten
- Prijs: voordat ik de bestelling heb geplaatst heb obv tweakers pricewatch meerdere computer winkels vergeleken. In geval van mijn eigen samengesteld systeem bleek Azerty een van de goedkopere winkels.
- Proces: Azerty heeft een zeer handige website, waar de status van de bestelling is te volgen. Je kunt per component zien of deze al aanwezig is bij Azerty en wat de huidige status is van de assemblage. Een van de componenten in mijn bestelling was niet nodig voor de assemblage, daardoor de order werd opgesplitst in twee orders en ben kon beginnen met de assemblage (alles was apart te volgen).
- Assemblage: ik heb in mijn verleden al meerdere computers samengesteld en deze was zeer netjes in elkaar gezet. Vooral het “cable management”, de kabels waren mooi weg gewerkt.
Overal erg tevreden over Azerty en hun professionaliteit
De verzending was uitstekend, helaas wel iets te laat geleverd maar dit was vooraf gecommuniceerd (ivm Corona). Alle componenten waren goed beschermd, dmv een schuim blok in de computer. Om de componenten te beschermen tegen trillingen/ schokken. Daarnaast bevatte de verzending alle originele dozen van de componenten.
KlantenserviceMijn ervaring met de klantenservice is uitstekend. Tijdens mijn bestelling had ik een aanvullende vraag gesteld mbt een component, hierover werd ik netjes in geïnformeerd. Daarnaast werd ik proactief geïnformeerd over een kleine vertraging bij de levering van een component. Het betrof een toetsenbord welke niet noodzakelijk was voor de assemblage. De order werd daardoor gesplitst. Uiteindelijk kwam het toetsenbord voor de uiteindelijke computer aan en was de communicatie van Azerty niet noodzakelijk, maar wel heel prettig.