Azerty

Heb hier over de jaren heen meerdere bestellingen geplaatst. Producten uitkiezen op de site werkt niet altijd even goed, maar meestal klik ik vanuit de Pricewatch rechtstreeks door naar het betreffende product of zoek via de zoekbalk op basis van het typenummer.
Algemene beoordeling toch "uitstekend", omdat alle bestellingen tot nu toe correct afgehandeld zijn, tegen een scherpe prijs.
In dit geval had ik een monitor (met USB-C t.b.v. thuiswerken met laptop) + extra lange kabels (DP en USB3.0-A/B t.b.v. deskstop) besteld.

Monitor had levertijd van 1 dag en wordt normaal gesproken rechtstreeks vanuit de leverancier verstuurd (zonder verzendkosten). De twee kabels hadden levertijd van 2-3 werkdagen (wel verzendkosten). Dit in 1x besteld, waarbij er wel verzendkosten gerekend werden.
Helaas ging de monitor eerst van de leverancier naar Azerty en werd van daaruit tegelijkertijd met de kabels als twee pakketten naar mij verstuurd, hierdoor duurde de ontvangst van de monitor een paar dagen langer dan noodzakelijk was. Om zo snel mogelijk aan de slag te kunnen had ik dus beter 2 bestellingen kunnen plaatsen. De verzending was verder prima, netjes ingepakt (wel een beetje grote doos voor de twee kabels).

Tussentijds een e-mail gestuurd over de verzending van de monitor en kreeg binnen een paar uur een nette reactie terug met toelichting en verwachte tijd van ontvangst van de artikelen bij Azerty.

Scorekaart voor Azerty