Megekko

Grote keuze lage prijzen. Tijdje bezig geweest systeem samen te stellen en uiteindelijk gekozen voor artikelen die uit voorraad leverbaar zijn.
Nog kleine dingen gewijzigd die niet uit voorraad leverbaar waren en andere vervangen die wel uit voorraad leverbaar zijn.

Ik mag er toch van uitgaan dat alles dan ook leverbaar is. Helaas !!!

Op de dag van verzending krijg je dan om 18.00 mail dat 1 artikel niet leverbaar is, de kast en men de boel dus niet verstuurd.

Mail gestuurd maar die dag antwoord krijgen zit er niet in.
Voorgesteld kast te vervangen door een exemplaar dat wel op voorraad is 1 euro goedkoper en wat mij betreft hoef ik die euro niet eens terug als ze maar versturen.

Antwoord van de klantenservice, door ons geautomatiseerd systeem kunnen we order niet wijzigen. Ik kan 1 artikel annuleren en ander bestellen en krijg dan voor dat ene mijn geld binnen 3 dagen terug.

Geautomatiseerd systeem ?????
Het systeem zegt voorraad en dan is het dus niet op voorraad. Conclusie het systeem is niet betrouwbaar en de voorraadstatus dus ook niet.

Men kan zelf als men wil, ja als men wil, want waar een wil is is een weg, de kast annuleren, creditnota aanmaken en dat bedrag verrekenen met een nieuwe order. Helaas ook dat is niet mogelijk bij megekko.

Ook vraag gesteld of men met postnl levert zodat ik de bestelling dan nog zeaterdag kan ontvangen. Geen antwoord op deze vraag.

Conclusie het zal meestal wel goed gaan bij megekko maar gaat het mis moet je het zelf maar uitzoeken, klantenservice wil ik het niet noemen want service is een groot woord. Men beantwoord mails c.q men beantwoord ze gedeeltelijk. Voor de rest moet je het maar uitzoeken.

De voorraadstatus op de website komt dus niet overeen met de werkelijkheid. Je kan dit ook moeilijk navragen, telefonisch niet bereikbaar en schijnbaar als ik nu bestel en er is nog voorraad en iemand ander 3 uur later, grote kans dat die order eerder gedaan wordt en hup geen voorraad meer.

Hun zogenaamd geautomatiseerd proces is dan een zooitje en dan krijg je dit soort problemen.

Ze zijn goedkoop maar wacht nu nog op antwoord, maar hopen dat ik alles morgen ontvang, communicatie is slecht en volgende keer betaal ik liever iets meer.

Conclusie dozenschuiver zonder service met slecht werkend voorraadsysteem.

Geen antwoord met welke verzender men verstuurd en of er op zaterdag geleverd wordt.

zie commentaar, klantenserivce, service is groot woord. Men beantwoord mail waarbij men vragen uiteindelijk niet eens beantwoord. Zoek het zelf maar uit, daar komt het op neer.

Scorekaart voor Megekko