Paradigit

Ik was in uw winkel in Utrecht voor een externe harde schijf.

Ik heb thuis de Toshiba zelf aan mijn pc en vroeg in de winkel.
Kan ik de nieuwe gebruiken aan mijn PS4. Waarop de winkelier netjes antwoord dat het kan.
Ik kom thuis en toch twijfel ik omdat de verkoper heel raar over kwam en niet wetend.
Ik heb het met mijn eigen geprobeerd en kwam tot de conclusie dat het niet kan.

Omdat het een harde schijf bevat heb ik het DICHT in de verpakking gelaten om te retourneren in de winkel.
Ik kom in de winkel aan, eerste 5min niemand te bekennen tot ik hard op roep.
Vervolgens komt een meneer met een hangend gezicht en ongeïnteresseerd vragen wat die kan doen.
Ik leg hem uit kom wat terug brengen.
Hij geeft aan dat dit enkel online kan vanwege de corona.

Ik kan hier niks over vinden op jullie website.... Dus lekker eerlijk is die ook.

Nu wil ik deze Toshiba hardezchijf retourneren. Dan moet ik naast mijn ritje naar de winkel ook nog het pakket op eigen kosten opsturen
Dit kon allemaal voorkomen worden als de medewerker in eerste instantie had gezegd ,: weet ik niet of het op de PS4 kan.
Dan ging ik verder zoeken.

Het gaat mij niet eens om het geld maar mijn tijd en principes. Ik wil het graag retourneren en geld terug krijgen.
En niet een doos zoeken waar die in past of kopen. Dan nog sturen en portokosten er bij en dat allemaal op slechte advies van een Paradigit medewerker

Ik bel hoofdkantoor. Die zucht na mijn verhaal en zegt heel brutaal: Kijk in je mail je hebt nu een retour formulier ontvangen
(3dagen na mail en na eigen contact)
En zegt kan ik verder nog iets doen?
Vervolgens kijk ik en ja hoor. Moet een DHL punt zoeken. Formulier printen. Doos vinden om en in te doen want o we als die beetje gedeukt aankomt door fout van DHL of wie dan ook. Want dan krijg je gewoon niks vergoed hé.

Beste klant,

Onze welgemeende excuses voor het feit dat het niet gelopen is zoals de bedoeling was.
Dit vinden wij erg vervelend. Indien we nog iets voor u kunnen doen, kunt u ons altijd bereiken via klantenservice@paradigit.nl.
Wij zullen uw verhaal meenemen ter verbetering van onze service.

Nogmaals onze verontschuldigingen.

Reina van Paradigit.