AlgemeenBestelling en betaling is gemakkelijk, website is duidelijk, maar daarna begint de ellende en krijg je geen contact.
VerzendingBestelling zou 4 mei verzonden zijn, maar de track en trace link geeft aan dat de zending wel is aangemeld maar nog niet ontvangen door DHL. Klantenservice is telefonisch onbereikbaar (verbinding wordt verbroken wegens drukte) en op e-mail wordt niet gereageerd.
Uiteindelijk na heel vaak proberen 13 mei iemand aan de lijn gekregen. Onduidelijk is wat er met mijn bestelling is gebeurd. Ze wilden een nieuwe order aanmaken, maar product is niet meer op voorraad nu, dus ik heb mijn geld teruggevraagd. Ik heb daarvan een bevestiging gekregen per e-mail, ik wacht het af.
Update 18-5-2020: Inmiddels heb ik mijn geld teruggekregen.
De klantenservice is onbereikbaar, verbinding wordt telkens verbroken wegens grote drukte. Uiteindelijk na heel vaak bellen en 30 minuten in de wacht gehangen te hebben kreeg ik iemand te spreken.
Hi!
Het is momenteel ongekend druk bij ons op de klantenservice. Hierdoor kunnen wij de mails niet binnen een aantal werkdagen beantwoorden.
We werken met verschillende shifts en collega's van andere afdelingen om onze mails zo snel mogelijk te beantwoorden, maar helaas mogen deze maatregelen niet baten. Daarnaast hebben we een maximaal aantal wachters ingesteld aan de telefoon, zodat onze klanten niet uren in de wacht hoeven staan.
Onze excuses voor het ongemak.