Azerty

Ik zocht voor boven op zolder in m'n manattic een headset. Het hoefde niet veel te zijn want het zou niet vaak gebruikt worden. Na een korte Google-sessie kwam ik uit bij Azerty, omdat het de volgende dag binnen zou zijn (ik ben erg ongeduldig met zulk soort dingen)

De verzending zelf was dan ook prima en snel gedaan. Twee uurtjes later kreeg ik netjes een verzendbevestiging. Dus dat ging goed.

Wat niet goed ging was: "Corona". Helaas door de grote drukte bij PostNL kon PostNL het ook niet waarmaken om hem de volgende dag te leveren. Dit ligt niet aan Azerty en het is zelfs de reden waarom ik deze review wil schrijven (ik schrijf namelijk nooit reviews); ik kreef namelijk heel netjes een mailtje van Azerty met een reden en uitleg wáárom mijn pakketje vertraagd was. Ik zie niet veel bedrijven dit doen, dus vandaer deze (postitieve) review.

Ik heb niet te maken gehad met aftersales, maar het feit dat dat mailtje gestuurd wordt geeft mij reden om de klantenservice de volle mep te geven.

Scorekaart voor Azerty