Plasmavisie

Beste, er zitten hier in het pand 2 bedrijven gevestigd. Voor u blijkbaar een probleem. Voor ons een keuze geworden vanwege dat 99 procent online koopt en zodat wij nog lagere prijzen aan kunnen bieden. Op email bent u netjes beantwoord. Vanwege Corona, en dat staat ook netjes op de website, is retourneren of afhalen enkel op afspraak nu mogelijk. U vind het shady en wij vinden het veiliger voor iedereen. Er zijn zoveel goede reviews omdat deze klanten gewoon tevreden zijn. Er zit inderdaad een mooie motivatie bij, wat overigens ook door de grotere bekende ketens weleens gedaan word, omdat mensen die tevreden zijn vaak geen review plaatsen. Er is niks mis mee om een review te motiveren deze te plaatsen. Of deze nu positief of negatief is. 1 a 2 klanten van de 100 schrijven een review en daarom motiveren wij dit. dit betekent ook dat wij enorm veel tevreden klanten hebben maar die geen review plaatsen.

Plasmavisie support

Scorekaart voor Plasmavisie