AlgemeenVia tweakers een TV uitgezocht om in de slaapkamer te hangen voor mijn zwangere vrouw en uit de prijswijzer bleek Plasmavisie de goedkoopste te zijn voor het gekozen model.
Snel erna de bestelling geplaats en dat gin zeer voorspoedig. Bevestiging mail snel ontvangen en daarom stond de regel mits het bestelde item op voorraad is zal deze de volgende dag thuis zijn. Waarop ik terug naar de site ging om te kijken of er een voorraad op de tv was, helaas stond dat er niet (klein puntje verbetering voor Plasmavisie) de volgende dag afgewacht op een bevestiging van hun bezorgdienst. Helaas geen bericht dus de gekozen tv niet op voorraad. Waarop ik besloot contact op te nemen met de servicedesk. Die heel snel met het antwoord kwam dat deze helaas niet op voorraad was en dat het ongeveer een week a 8 dagen zou gaan duren voordat de tv weer er zou zijn. Maar dat ze mij op de hoogte zullen houden als dat eerde was. Een paar dagen laten (3 dagen) kreeg ik het bericht dat ze voorraad hadden, en de dag erop was hij binnen. Op het klein puntje van duidelijke voorraad aanduiding na prima communicatie en een tevreden klant erbij.
Geen op of aanmerkingen
KlantenserviceSnel en duidelijke communicatie.