Informatique

Voor het eerst in dertig jaar ging ik zelf weer een PC in elkaar zetten. Na het kijken van een hele zwik Youtube filmpjes over het maken van een Video Editing Monster (want die wilde ik dus bouwen) een aantal onderdelen uitgezocht en op Tweakers ingetypt en steeds naar de webshop toegegaan met veel sterren en een lage prijs. Toen kwam ik uit op vijf verschillende websites voor zeven onderdelen. Bovendien was het meeste niet op voorraad. Da's niet handig. Ik zag dat Informatique wel alles van mijn nieuwe systeem op voorraad had, dus daar mijn nieuwe systeem samengesteld. Dat kostte uiteindelijk 79 euro meer (op een bedrag van 1250 euro), maar dan had ik het spul wel de volgende dag in huis.

Voor de zekerheid nog even gebeld en mijn lijstje doorgenomen om te kijken of ik geen gekke keuzes had gemaakt. Dat was gelukkig niet het geval, dus besteld en de volgende ochtend kon ik m'n nieuwe bak installeren - wat uiteindelijk nog twee volle dagen in beslag nam, want wat een gepiel is dat! (maar dat heeft verder met Informatique niets te maken).

Helemaal happy hier.

Scorekaart voor Informatique