Azerty

Ik had eerst een bestelling gedaan (voor een complete PC) bij een concurrent. Deze had ineens een product niet meer op voorraad en de levertijd was onbekend. Bij Azerty waren er zat op voorraad, prijs was nagenoeg hetzelfde (10tje goedkoper), en heb 2 producten moeten omwisselen van de build, maar geen probleem. Op 4 mei half 10 's avonds besteld, kreeg nog geen 20 minuten later een mailtje dat het is ingepakt en op de post is gezet, dus de volgende dag al in huis! Alleen bezorgde PostNL niet op 5 mei, geen probleem, had het 6 mei dus al in huis. Alles netjes verpakt zoals verwacht, enige wat mis kon gaan is mijn eigen missende ervaring van een PC in elkaar te zetten, maar dat is ook gelukt :).
Er zat ook een AMD XBOX Game Pass bij, die zelf moeten aanvragen (stond niet bij besteloverzicht aangegeven) via Azerty website, ook een dagje later meteen de activatiecode toegestuurd gekregen.
Had maar 1 keer eerder besteld bij ze een paar jaar geleden, vond de prijzen niet heel concurrerend. Maar voor deze build en service (snelheid) was er geen andere logische keus.

Enige minpuntje dan nog, zou zijn dat er vrijwel geen reviews te vinden zijn bij de producten, maar daar hebben we Tweakers dan gelukkig nog voor.

Volgende dag geleverd (feestdagen uitgezonderd).
Bestelling in 2 pakketten verdeeld (Case in eigen doos + andere doos met alle componenten).

Game Pass code snel toegezonden gekregen.
Zou een een ster minder kunnen geven, doordat het niet vermeld was bij het besteloverzicht, maar dat zou te streng zijn vind ik.
Het werd wel bij het product zelf vermeld (al heb ik er toen overheen gekeken), maar ik wist er van af door de concurrent.
Verder nog geen contact nodig gehad.

Scorekaart voor Azerty