Max ICT B.V.

Hoi Lisanne en Karen van Max ICT Webcare,

Ik heb zojuist een order geannuleerd die ik en mijn vriendin net voor de hele corona situatie geplaatst hadden. in dit geval een geweldige Lego kraan, echt dat ding is super kicke immers LEGO is altijd cool :)

De order was geplaatst op 28 maart met een verzend indicatie op 30 maart.
we hebben de order zojuist geannuleerd. het is vandaag 8 Mei.
Een bestelling die eigenlijk 2 dagen zou kosten was na meer dan een maand nog steeds niet geleverd.

Dit is alleen niet de reden waarom ik de order geannuleerd heb.
Zeker niet omdat nu door de hele corona situatie ik vertraging van levering van producten kan begrijpen.
waar ik mij heel erg aan heb gestoord is in de verkeerde informatie en de communicatie naar mij toe als klant.

ik heb 6 keer met de klantenservice (via chat en email) ZELF contact op moeten nemen of het pakketje nog zou komen die dag.
Ik ben hierdoor 5 keer een dag thuis gebleven omdat er verteld werd dat op datum X nu het pakketje echt zou komen. Ik kan niet thuis werken in werk in een Lab.

Op mijn werk zo rond de koffie tafel is was dit een inside joke geworden met elke keer de vraag. En? is je Lego pakketje al gekomen. en elke keer lachend nope natuurlijk niet.

vandaag was de maat vol. Na zelf weer contact op hebben genomen om te vragen of het pakketje vandaag zou komen zoals vermeld was. kreeg mijn vriendin te horen, je raad het al, nee hoor die komt niet vandaag. er zijn wat problemen met de leverancier (nogmaals dat is niet de reden dat de order geannuleerd is.)

Ik hoop dat dit nu eens eindelijk een les is voor de mensen van Max ICT dat ze echt eens wat gaan doen aan hun communicatie protocol.
als je beloofd of meld dat een pakketje op datum x komt en dit niet door kan gaan door wat voor reden dan ook NEEM DAN ZELF CONTACT OP MET DE KLANT !!.Hhet liefst een dag van te voren want als het product nog niet bij jullie leverancier aanwezig is kan het nooit dezelfde dag nog bij jullie klant bezorgt worden. de meeste reviews die van de laatste tijd over Max ICT is kloppen ook met mijn beleving / ervaring met jullie.

bedankt voor het lezen Lisanne en Karen van Max ICT Webcare,
Ik hoop dat de Mede Tweakers hier ook hun mening mede kunnen vormen door mijn ervaring te lezen over Max ICT.

Ik hoef geen excuses of andere beloftes, het is goed zo.

Het enige positieve is de Chat functie op de website.

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops