AlgemeenVerkeerd beeldscherm aangekocht (resoltutie 21:9 issues) maar de doos en handleiding per abuis al weggegooid. Heel stom, maar er toch een telefoontje aan gewaagd.
Ik mocht het scherm met adapter retourneren voor het volledige aankoop bedrag, onder de voorwaarde dat ik een ander duurder scherm zou aan zou schaffen. Dit nieuwe scherm was duurder dan bij de concurrent, maar a fijn; omdat ze zo flexibel waren, ruim €50 meer uitgegeven.
Na enkele dagen wachten op het retourgeld maar eens gebeld. Blijkt opeens dat ze 60% van het aankoopbedrag in rekening willen brengen. Na boos te zijn geworden werd dat gereduceerd naar 30%.
Ik heb daar normaal gesproken geen problemen mee wanneer dat van te voren gecommuniceerd wordt, want dan kun je op basis van die informatie beslissen of je daarmee akkoord gaat. Uiteraard had ik nimmer dat nieuwere scherm gekocht als ik had geweten dat ze achteraf zich zouden beroepen op onderhandelbare percentages.
Kortom, imho misbruik maken van de situatie. Het gaat om €95,67. Het is geen wereldbedrag, ik kan het missen, maar de zure nasmaak bij dit bedrijf zal ik nooit kwijtraken. Ik woon zelf in Tilburg en wil de "lokale" ondernemer graag supporten, maar dit zijn dus de redenen waarom ik niemand uit mijn omgeving meer naar deze toko stuur. Jullie verlies...