MediaMarkt

Proces liep soepel, gewoon de huidige standaard voor het doen van online aankopen. Geen verborgen kosten.

De post kwam na 3 dagen binnen, dit was de maximale levertijd volgens de website. Dus in die zin niks aan de hand. Het product was ook netjes verpakt in een bubbelfolie enveloppe. Het was alleen het verkeerde product.

Na het verkeerde product ontvangen te hebben, direct contact opgenomen met de klantenservice. De kwaliteit van de verbinding was bedroevend, het was bijna niet te verstaan. Uiteindelijk een email ontvangen met retour instructies. Deze heb ik verstuurd en gelijk gevraagd, onder vermelding van verzendcode, wanneer ik het juiste product ontving.

Ik kreeg daarop te horen dat ze eerste mijn retourzending gingen afwachten. Toen ik daartegen bezwaar maakte, immers waarom moet ik langer wachten door een fout van mediamarkt, gaven ze aan het zo snel mogelijk te versturen. Dit blijkt nu enkele dagen later gewoon niet waar te zijn. De klantservice heeft hier gewoon gelogen.

De klantenservice bij Mediamarkt is geheel gericht op de belangen van Mediamarkt. Er is geen enkel oog voor het belang van de klant. Dat ik een koopovereenkomst heb gesloten voor het leveren van product A binnen 1-3 dagen en mijn deel daarvan (de betaling) al voldaan heb en Mediamarkt in gebreke is in het nakomen van de overeenkomst interesseert ze niet. Dat ik het product deze week nodig heb, maakt ze ook niet uit. Dit is geen klantenservice, maar zelfservice. Dat maakt Mediamarkt voor mij een onbetrouwbare partner waar mee ik in de toekomst dus ook geen zaken meer ga doen.

Beste,

Wij vinden het vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad met jouw bestelling. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat dit nogmaals gebeurd en daarom zullen wij zeker jouw feedback meenemen voor de volgende keer.

Graag zouden we deze reviewscore bespreken zodat wij onze service in de toekomst kunnen verbeteren. Daarom vragen we jou om contact op te nemen met onze klantenservice: https://klantenservice.mediamarkt.nl/

Groetjes,

MediaMarkt